Hjulen snurrar rätt fort nu....

(fotoakuten)


Just nu är det väldigt mycket på gång, jag tycker att hjulen snurrar på lite väl fort och det känns som om jag inte hinner med mitt "vanliga liv". Vi sliter på tomten och altanen för att NÅN gång, äntligen få bli klara. Visst är det kanske som alla säger att man aldrig blir klar, att det alltid dyker upp nya projekt MEN jag skulle vilja att vi blev klara med det vi föresatte oss från början när vi startade 2003.

P jobbar jättemycket nu när säsongen är på gång som alltid och det ju naturligtvis väldigt jobbigt för honom men även lite för mig med som får ta stora bitar här hemma.

Det är årsmöte och riksträff på gång i doulaföreningen och som ordförande har jag rätt mycket att fixa med. Förlossningspedagogsutbildningen drar straxt igång och jag har litteratur som ska läsas innan dess och en del skrivuppgifter som ska lämnas in.

Men men det är bara att köra på.


Vad är det här för blomma?Nu känns det som en evighet sen som jag hade tid att blogga. Det har varit rätt mycket på gång på sistone men nu bestämde jag mig för att ta mig tid. Har varit på simskola med lillkillen. Han och kompisen är så himla duktiga och helt sålda på det här. Kul:).

Påsken gick i flygande fläng. Vi planterade och köpte ny cykel till lillkillen. På långfredagen hade vi middagsgäster och på påskafton kom brorsan och hans sambo. Sen åkte vi till landet ett par dagar. Vi hann dessutom fixa en hel del på tomten.
Svärmor har fått ett skott som hon planterat på landet. Hon vet inte vad det är och inte jag heller. *pekar uppåt* vet du?
Påsktårta

Första grillningen och stegräknartävlingIdag har det varit riktig vår i luften, varmt och soligt. Vi bestämde oss för att grilla årets första burgare. Härligt att sitta i vårsolen grilla och smutta på ett glas vin:).

Vi har stegräknartävling på jobbet nu så nu gäller det att knalla på. Häromdagen var jag uppe i 16000 steg! Mycket för att vara mig.

Träffade en kompis, M i stan i onsdags som jag inte sett på över ett år. Vi åt indisk mat och fikade rejält. Te i baljor och grymt stora citronpajbitar, kunde knappt gå hem sen. Det var riktigt kul att ses igen. I går tog igen dans som jag missade i söndags.