Livet................och döden


(jag och lille Lukas)

Jag är dålig på att blogga nu för tiden även om jag har eoner av tid nu när jag sitter här med min fot. Har bestämt mig för att börja jobba nästa vecka, även om jag har en dryg vecka kvar av sjukskrivningen för jag orkar inte sitta här sysslolös längre. 3 veckor har det gått sedan operationen! Jag har hyrt en parkeringsplats vid jobbet så det ska nog gå bra. Det är just att gå långa sträckor som är svårt, på jobbet sitter jag mest still.

En vecka innan operationen hade jag ett doulauppdrag med ett helt fantastiskt par. Fick den fina bilden som pappan tog på mig och hans son straxt innan jag var på väg hem (bilden får jag publicera). Förlossningen startade när jag var på mammas mans 65-års kalas.

En vecka senare dog min farmor. Farmor som jag inte träffat på många, många år. Farmor var blind och senil de sista åren. Faster har berättat om henne då och då. Nu har hon fått frid.....Ny resa


(One bar)

(stranden vid "vårt hus" i Mae Phim)

Storebror har bokat en resa till Thailand. Han reser tillbaka till samma ställe vi var på förra sommaren, Mae Phim. Han och tre kompisar reser ner i juni och har hyrt en lägenhet i drygt 2 veckor. Häromdagen träffade han ägaren till lägenheten och pratade igenom hur betalningen ska ske, kontrakt, städning, transport till och från flygplatsen mm. Det kommer helt säkert bli ett äventyr.

Själv tycker jag att det känns rätt skönt att han reser tillbaka till samma plats, där han känner igen sig och vet hur man hittar. Det innebär också att han måste ha varit väldigt nöjd med vår vistelse. Önskar att man fick resa tillbaka själv.............


Lite vinterbilder

Jag har inte bloggat så vidare värst mycket på sistone men nu har jag ÄNTLIGEN köpt en ny dator. Det blev en Dell:

http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-inspiron-1545/pd.aspx?refid=laptop-inspiron-1545&cs=19&s=dhs

Inte händer det så vidare värst mycket när man sitter hemma så här. Man upptäcker att det finns en hel massa konstiga program på tv som man inte hade en aning om förut. Jag har snurrat in på nån brittisk serie om folk som köper bostäder i andra länder samt köper och gör om bostäder för att tjäna pengar på det. Lite kul.


OperationerJag har opererat min tå. Har en spik i den som gör att jag inte kan ha vanliga skor på 4 veckor. Något jag inte räknat med. Är rätt yr i bollen av alla citodon jag vräker i mig just nu. Undrar när jag ska kunna jobba igen. Hade räknat med 1 veckas sjukskrivning men det blev 4!!! Tror jag kan börja tidigare och då åka taxi till o från jobbet. Komplicerat:(.

Erik operereade bort sina halsmandlar för några veckor sedan och det gick bra. Fast det var jobbigt för honom.

Tyvärr kan jag inte blogga så mycket längre då något hänt med min dator.