Mer katter och huset på Hemnet

Nu ligger vårt hus ute på Hemnet, undrar hur det ska gå:
http://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-orby-stockholms-kommun-hyltingevagen-9-3705659

Vi har påsklov, lillebror och jag. Vi fixar och donar inför visningen och tittar på film eftersom det regnar mest hela tiden. Katterna bråkar och myser. Det har blivit lite lugnare dem emellan även om de ryker ihop då och då. Samtidigt händer det att de kryper ihop och ligger tillsammans då och då.


Lillebror och Tyra (Jamabalaja Hummington tyckte han att hon skulle heta:))


Här ser man bra hur liten Tyra faktiskt är. Lillebror är ju knappt 140cm hög:)


Tjejerna myser med varandra

Stickor och strån

Nu har lilla Tyra varit hos oss i några dagar och det har varit både roligt och jobbigt. Trixie har varit på lilla Tyra en hel del, slagit henne och tryckt ner henne men det är väl som det ska vara antar jag när en kattunge flyttar in hos en lite äldre katt. Nu har de i alla fall börjat komma ganska bra överens, även om Trixie trycker till Tyra emellanåt.
Tyra är här:)

I går kväll vid halv sjutiden kom vår lilla Tyra hem. Tyra är en Devon Rex tjej precis som vår lilla Trixie fast hon är av färgen blåtabby. Hon är 12 veckor och helt bedårande.

En liten överraskning blev det för oss då vi (och uppfödaren) trodde att hon var en han bara tills en veterinärbesiktning för ett par dar sen! Det spelade absolut ingen roll för oss med könet och vi har velat fram och tillbaka vad den lille killen skulle heta, nu när det var en tjej kände vi direkt att Tyra var rätt:).

Tyvärr blev hon lite snorig under bilresan, vi får hoppas att det ger sig snabbt. Hon äter mycket i alla fall.