7 års kalas

I veckan som var fyllde lillebror 7 år. Jag skulle till Göteborg med jobbet dagen han fyllde så vi fick fira honom strax före halv 6 på morgonen. En trött kille som blev väldigt glad för en ny stor cykel med 3 växlar och handbroms (+fotbroms). Sen firades han på lördagen med hela tjocka släkten eller nästan hela i alla fall. Många fina paket var det och lillebror som för tillfället är ett husbilsfreak blev väldigt nöjd när han fick husvagn, husbil och hästsläp. Från danskarna kom musik som har spelats hela tiden. Helikoptrar kläder och mycket annat fint fick han också.
På söndagen var det dags för barnkalas på ett stort lekland i Tumba. 14 killar klättrade och lekte i 2 timmar och gick in i fängelsehålan för att äta korv och glass i 1 halvtimme. Stojigt, roligt och lyckat.Det känns skönt att vi äntligen fått tag i en ny bil. Nu får vi hoppas att det inte händer några fler olyckor!

Kräftskiva!

Förra helgen hade vi kräftskiva här hemma för första gången på ett antal år. Goda vänner och stora barnen var med. Lillebror var hemma hos mormor. Det var riktigt trevligt om jag får säga själv.

Lillebror i sin koja på landet hos farmor och farfarLillebror klipper gräset med L