Mina rosor

Mina rosor

För att fortsätta på blomtemat så kan jag berätta att mina rosor är helt fantastiska just nu. Olika färger av rosa samt en blodröd sort. Jag har två helt nyinköpta, Bonica 82, som inte har börjat blomma än. Rosa kommer dom bli i allafall. Förra året var rososorten på bilden nästan helt vit och jag kunde inte begripa varför. Fick tips om att dom tappar färg när dom får för lite vatten, alltid lär man sig nånting nytt. Nu är dom kraftigt rosa, stora och jättevackra.

Nu blommar det!

Nu blommar det!

Nu fullkomligen exploderar det i rabatterna här hemma.  Det är så otroligt grönt och blommorna nästan tävlar med varandra om att slå ut. Härligt! Det är nu det är så kul att ha trädgård:)

Veckorna går...

Veckorna går...

Veckorna har avlöst varandra på sistone. Sambon har jobbat mycket och jag varit i väg på möten en hel del kvällar. En 5-kamp med påföljande middag på TGIF med sambons jobb och ett 50-årskalas har vi hunnit med. Dagisavslutning med tårtkalas har det också varit (se bild)

Sambons syster har fyllt år och serverade en härlig middag på sin stora veranda i perfekt sommarväder. Svärmor och stora tjejen har varit barnvakt i omgångar. Det känns extra lyxigt och lite konstigt att vara iväg utan småbarn när det inte händer så ofta.

I helgen har vi haft stenläggare som arbetat ihärdigt med vår garageuppfart. Det är inte riktigt klart ännu men det ser ut att bli jättefint. Bildbevis kommer så småning om i renoveringsbloggen. Känns underbart att vår framsida äntligen börja närma sig ett färdigt resultat!

Två födelsedagsbarn firade vi i helgen. Sambon fyllde 41 i lördags och vi hade kaffe och tårta på fredagskvällen. Dottern fyllde 17 i söndags och det känns ju helt märkligt, att man har ett barn så stort! Jag var
ju nyss 17 själv, hur gick det till? Nåväl, hon blev grattad på morgonen och fick en fin present, en bärbar dator som hon blev jätteglad för. Vi åt sushi till lunch, som är hennes favorit. Tyvärr blev det inget direkt tårtfirande eftersom sambon var borta och tävlade hela helgen men det blir till midsommarafton i stället.

Sambon som inte tävlat individuellt på många år kom 7 av 90 och det tycker jag var jätteduktigt!