Nya klubbor

Nya klubbor


På begäran kommer här en bild på 3 åringen med hans nya golfset. Snacka om nöjd kille!

Själv är jag måttligt intresserad av golf men sambon och sonen gillar det ju skarpt så det är bara att kapitulera. Lillkillen slår så det visslar om det och tycker att det är riktigt kul, än så länge. Vi får väl se vad det blir av det.

Besök på tomten

Bes?k p? tomten

Dom här krabaterna stod på vår tomt när jag tittade ut i eftermiddags. Egentligen var där en bock med fina horn också men han sprang ur bild innan jag fotat klart. Dom här rådjuren sover på vår tomt var och varannan natt. Peppar, peppar har dom inte förstört så mycket av våra växter hittills.

Visst är dom vackra?

Ett mirakel i vardagen.........

Ett mirakel i vardagen.........


I går hade jag ynnesten att få bevittna ett barn födelse. Det är något så fantastiskt mäktigt.

Ett litet rum med fyra väggar och ett fönster på glänt, lugn musik i bakgrunden. En kvinna djupt fokuserad på sin kropp och vad den gör med henne. Gungandes, stönandes långt inne i sin egen värld. Klockan som tickar fast tiden står stilla.

Glädjen i att kunna stötta, uppmuntra och hjälpa till. Att stå på sidan om men ändå känna vara så delaktig.

Koncentration och fokus. Mannen och kvinnan som byter blickar. Handen som håller hårt, hårt i min. Glädjen i mannes ögon när han ser sitt barn födas. Kvinnans lycka över att ha mäktat med det här stora.

Kan livet vara vackrare?


Jag, en tuggumminist!

Jag ?r en tuggumminist!

Jag slutade att röka i oktober 1998. Istället började jag tugga nicorette. Dessa blandade jag med vanliga Extra tuggumin. Så höll jag på och tuggade fram till, hör och häpna, början av 2003 då jag blev gravid. Då kändes det av naturliga skäl, plötsligt helt fel att stoppa i sig en massa nicotin. Vad jag däremot inte kunde sluta med var själva tuggandet. Så än idag är jag helt beroende av att tugga gröna Extra! Ibland undrar man ju hur man är funtad.
 


Lite minnen

Lite minnen

Här kommer en gammal bild som jag hittade när jag satt och letade i gamla fotomappar. Dottern och hennes pojkvän väntar på Slipnot, på Hultsfredskonserten.

I torsdags skulle jag dansa oriental, som jag brukar men tji fick jag. Det var konsert på Fryshuset, där vi tränar och hela huset var abonnerat. Lyckades tråckla mig in, förbi hundratals svartklädda ungdomar som stod i kö bara för att i nästa sekund bli utslängd av säkerhets vakter. Jojo, så kan det gå. Hela min dansgrupp var där för vi hade inte fått någon info om att det var inställt. Så det var bara att gå hem igen.

I fredags provkörde sambon och jag bilar. DET var roligt och livsfarligt, för man vill ju köpa allt man provar:). Det finns så otroligt många finesser på nya bilar. Vi testade Toyota Avensis (kombi), Verso och Rav 4. Bra bilar allihopa men det lutar åt Avensisen eller Verson. Sen får vi se om det blir en begagnad el ny.

I lördags var det kalas hemma hos mamma, hennes man fyllde 62 och i dag söndag blir det också kalas. Sambons brorsbarn fyller 12 resp 14 år. Så det blir tårta i dagarna 2.

Går lite i väntas tider också. Ska doula åt ett par där mamman hade bf förra lördagen så det börjar dra i hop sig. Spännande.