En vecka som kattägare

Nu har vi haft vår lilla kattflicka hos oss i en vecka. Så här långt har det gått över förväntan. Hon är så snäll och social.
I morgon ska Lillebror sövas för att ta bort en tand, vilket kommer att bli tufft minst sagt.Bus med toarulleMiddagsvila i fönsterkarmenI lillebrors famn. Det är mysigt att ligga skinn-mot-skinn:)


Trixies första natt

Trixie har nu sovit sin första natt hemma hos oss. Hon skrek efter sin mamma och sina kattkompisar ibland men inte så mycket som vi räknat med. Sen hjälpte det säkert att hon smet in och la sig i min säng, det hade vi inte tänkt oss..................:). Får se om vi kan göra på annat sätt i natt.


Bild tagen hos uppfödaren. Första mötet.


Idag har hon varit väldigt kelen och intresserad av kontakt. Hon har ätit och druckit bra.


Liten Trixie i lillebrors säng


Trixie är här:D

I dag hämtade vi hem vår katt, som enligt stamtavlan heter "Creme de la Creme" men hos oss kommer att heta "Trixie", med andra ord min namne:).Trixie är av rasen Devon Rex och ca 13 veckor gammal just nu. Hon är riktigt pytteliten vilket är lite svårt att förstå när man ser henne på bild.Trixie i lillebrors knä, där har hon varit mest sedan hon kom hit idag. Just nu sover hon lugnt i hans famn, härligt.Kattäventyret har börjat:)


Vi väntar smått:)

Nu var det så där länge sen jag skrev igen och som vanligt är det tiden som ställer till det. Det är mycket som tar tid, arbetet, doulaverksamheten (www.förlossningsgruppen.se) och familjen. Erik fyllde 20 år i veckan och har tagit körkort, stora grejer och nu väntar vi på en liten...............

En liten katt ska flytta in här hemma. Antagligen redan nu på lördag, för då reser vi till Linköping för att titta på den katt vi tror att vi vill köpa. Vi har bestämt oss för rasen Devon Rex och det känns riktigt spännande.