Resa till VisbyVi har varit en helg i Visby P och jag, för att fira vår bröllopsdag (något försenat kan man väl säga). Det var hur mysigt som helst och vi hade faktiskt tur med vädret i denna dystra novembermånad. På strykjärnet åt vi god galett.


Vacker utsikt.

Något lustigt var att vi stötte på våra närmsta grannar i hissen på vårt hotell:). Vi bodde på Visby hotel (Clarion) vilket vi varmt kan rekommendera.


Mysigt cafe med supergoda kakor. Jag höll på att få fnatt när jag såg allt gott och tryckte i mig både varm lussebulle OCH saffranspannkaka..............vilket sköljdes ned med en kopp varm choklad.................med vispgrädde:). Kan det bli bättre?Snickrandet forsätterLillebror fortsätter sitt bygge med stor precision, ett hus ska det bli. Stupröret har ramlat av och på bilden står han som bäst och funderar på hur han ska få dit den igen.

Storebror äter penicillin IGEN! Jag har tappat räkningen på hur många gånger han haft problem med sin hals igen. Skönt att det inte var Svininfluensan i alla fall.

Just nu håller vi på och eldar i vår badtunna. Det ska bli skönt att bada i höstrusket.

Önskelista och skrytHär är önskelistan som lillebror har knåpat ihop. Han har fått lite hjälp med stavningen.

Dagens skryt handlar om storebror, 17 åringen som gått om första året på gymnasiet eftersom det inte fungerade alls. IG i flera ämnen och mycket frånvaro. Vi var på kvartsamtal i tisdags och läraren var jättenöjd. Sonen har G i alla ämnen så här långt med möjlighet att avancera. Han sköter sig bra och uppträder på ett trevligt sätt. Jag är så nöjd. Tyvärr är han just nu rätt dålig. Ligger hemma hos pappa med feber, ont i huvudet och ont i ryggen.......Svininfluensa?


Pluggar

Vackra blommor som hänger på sista versen

Nu är det verkligen höst. Vi har krattat oändliga mängder löv på tomten. Det finns ju lövblås att köpa men då ska ju löven plockas upp likförbannat. Finns det lövsug månntro så att man kan få dem insugna i svarta sopsäckar på en gång, som en dammsugare typ? En sån skulle jag kunna tänka mig att köpa.

Jag försöker att få till min sista skrivuppgift men det går oerhört trögt. Som tur är har jag denna uppgiften gemensamt med en studiekollega och vi ska putsa till det sista tillsammans i morgon. Om en timme ska jag åka iväg och träffa ett föräldrapar som vill ha doula med på sin förlossning och direkt därefter är det dags att åka till svärfar som har fyllt år och vi ska äta middag där.

På fredag är det sedan dags att resa ner till Göteborg igen för en 3e kurshelg. Att K sitter i rummet brevid mig och kör loss järnet just nu hjälper mig föga:

Det låter höööögt kan jag lova

Här målas det små troll. Födelsedagspresent från danskarna.