Rabatterna som nya

Semestern rullar på. Jag har precis påbörjat min tredje semestervecka av fyra och P sin andra och sista. Vi njuter av ledigheten och varandra. Det är så skönt att slippa skutta upp kvart över fem på morgonen och stressa i väg till jobbet. Vi har haft besök av goda vänner och syster yster från Danmark. I morgon ska vi på middag till mamma, på onsdag middag hos goda vänner och på fredag ska P och jag ut och äta i stan med brorsan och svägerskan.

Vi har inte bara latat oss utan fixat en del här hemma också. Senaset projektet är att vi har satt en liten stenmur kring två av våra rabatter och vi är jättenöjda. Det var ruskigt tungt, varje sten väger drygt 22 kg!

Yasuragi Kids

Nu har vi varit på Hasseluddens Yasuragi Kids med lillebror. En liten minisemester. Vi badade, vek origami, gjorde papperdrakar, gick på samurajstigen och åt god mat och hade det riktigt bra.Annars njuter vi av den varma sköna sommaren. Det måste vara den bästa sommaren på många år, vädermässigt. om jag inte räknar fel är vi inne på femte veckan med fint väder här i Stockholm.

Storebror har kommit tillbaka från Thailand. Han har haft det helt fantastiskt. Jag är inne på min andra semestervecka och P har sin första. Vi har börjat bygga en stenmur kring våra rabatter. Lite bökigt men det blir snyggt.