Trevlig midsommar!

Det är 20 grader ute och klockan är bara 08.30, då är det sommar på riktigt. Tyvärr börjar molnen hopa sig så det blir kanske en "vanlig svensk midsommar" med regn. Vi ska hem till vänner och fira.

Storebror är i Thailand tillsammans med 2 kompisar. Jag får lite info då och då via sms. De har ungefär 34 grader och fint väder så här långt. De har hyrt en tuk-tuk som de far runt i och de bor i en lägenhet precis vid stranden.Lillebror och bästa kompisen kollar in ett kattslagsmål på gatan.


Sockerkaksbagarn

En sockerbagare här bor i staden:)

Lillebror är i bakartagen igen. Sockerkaka med kanelsmak och han försöker med stor möda att tyda receptet. Tsk och msk är vääääldigt svårt. Nu står kakan rykande färsk på svalning:).

Vi hade flyt idag, Lillebror och jag. Vi skulle köpa lite extrakläder att ha som reservkläder i skolan och gick ner till Gröna Villan som har ett digert utbud med begagnade kläder. Jag rafsade ihop 2 par jeans och en skjorta och gick för att betala. I den här affären har man ett slags kundkort och det visade sig att jag hade vunnit i ett lotteri där, 250kr så jag behövde inte betala en krona för kläderna. Har dessutom 60 kronor kvar att handla för:). Inte illa.

Annars målar vi vidare på vårt innertak på altanen och det börjar närma sig slutet.

I veckan sa Lillebror att han ville åka nånstan, till en affär, han ville köpa nåt. Han tänkte så det knakade på vad affären kunde heta och så kom han på det: "rojsatuss". Det tog en liiiiiten stund innan jag kom på att han menade Toys R' us:).


Fysiska aktiviteterI dag har jag sprungit vårruset, igen. Tror det är 4e eller möjligen 5e gången. Det var fantastiskt väder och en helt otroligt stor skara tjejer. Och som vi sprang, joggade och gick.... Precis innan loppet stötte jag på min faster som också skulle springa.

Jag känner mig väldigt nöjd med min insats, speciellt med tanke på min tå. Det gick fortare i år än förra året*:)Förra onsdagen uppträdde jag och min träningsgrupp i ett trumsolo på vår elevuppvisning. Vi var 4 tappra som äntrade scenen, glada och nervösa. Det gick ganska bra om jag får säga själv. Dottern och 3 kollegor kom och tittade.

Lillebror är på landet med farmor och farfar så det är lugn här hemma, väldigt lugnt. Han åkte i söndags och kommer tillbaka på fredag kväll.