Åter i vardagen!

Åter i vardagen!

Nu är landat i vardagen igen, efter fyra härliga ledig veckor. Mycket har jag och familjen hunnit med. Första veckan ägnade vi åt att renovera, som vanligt. Det börjar ta sig nu, snart är detta gigantiska altanprojekt klart. Underbart.

Sen reste vi, två vuxna, två tonåringar och ett barn till Gotland. Det var 4 år sedan sist, tänk vad åren går. Underbart att återse ön och Fårösund som jag tycker så mycket om. Fast alldeles innan båten skulle gå hann jag vara med och doula vid en förlossning. Häftigt!

Sambon och tonåringarna åkte hem efter en vecka och jag och 3 åringen stannade kvar med mina goda vänner och campade alldeles vid havet i ytterligare en vecka. Tänk vilken upplevelse för oss båda. Jag med mina insektsfobier, jag klarad det! Sonen som tyckte det var otroligt spännande att sova i sovsäck, i tält! Och sist men inte minst att återigen få umgås med min underbara vännina och hennes familj. Det var så ROLIGT! Fast lång tid har gått var det precis om det alltid har varit. Jag är så glad för det. Och vilken utsikt sen, kan man ha en vackrare vy när man vaknar på morgonen så säg?

Nu rustar vi för bröllop! 25/8 smäller det! Vi gifter oss i vår trädgård tillsammans med våra föräldrar och syskon med familjer. Mycket att göra, pirrigt är det och alldeles......alldeles underbart:).