FödelsedagDen här fina teckningen fick jag av 5 åringen i morse eftersom jag fyller år, alldeles FÖR många år. 45!! hur nu det gick till. För att toppa det hela köpte jag mina första läsglasögon i veckan:o.

Teckningen föreställer mig på en cykel, fint va?

Av 16-årige sonen fick jag en bok "Mig äger ingen" av Åsa Linderborg och en jättefin blus av mannen samt vackra blommor. Käraste syster hade skickat ett fint paket från Danmark med god och vacker choklad samt en fin handgjord tomte.

Ikväll kommer en del släktingar hit. Alla kan inte komma eftersom lillkillen har vattkoppor. Som tur är mår han väldigt mycket bättre nu, får förmodligen gå till dagis på måndag.

Vattkoppor!

Det är förtvivlat prickigt hemma just nu. Sonen fick vattkoppor i söndags och det KLIAR! Vi använder kylbalsam och potatismjöl i omgångar men det är jättejobbigt:(.

Själv skall jag snart i väg på mitt första spinningpass på länge. Dansen är slut för den här terminen. Vi har egentligen uppträdande nu på lördag men jag har valt att stå över för vi ska fira lite den dagen.

Doula i Aftonbladet!


Jenny Österlind af Petersens och Nils af Petersens är nöjdahttp://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article3796208.ab

Åhhh vad kul att en av Odis doulor var med i en jättefin artikel i Aftonbladets nättidning idag!

Lussekattsbak


Idag efter jobbet har jag och lillkillen bakat lussekatter. Det doftar underbart i hela huset och smakade ljuvligt. Sonen var jätteduktig på att rulla katter själv, resultatet ser ni ovan.

Min favorit just nu

Per Gesslehttp://se.youtube.com/watch?v=Jk038ky-47g


Just nu är detta min favorit låt. Aldrig har gessles röst låtit så bra. Tyvärr hittar jag inte originalet som finns med på skivan "Son of a plumber", den är bättre tycker jag. Synd bara att den är så kort.

Vi har bokat flygbiljetter till Thailand i juni! Nu känns det på riktigt och vi ska börja titta runt efter boende.

Jag har jour på en förlossning nu i helgen men jag misstänker att det inte händer något nu.................

Jag vann!

LUNA

Idag när jag kom hem låg en lapp i brevlådan om att DHL hade ett paket till mig, från Vincent. Kunde inte alls begripa vad det var. Efter mycket funderande kom jag ihåg att jag anmält mig till en tävling om barnstövlar på en webbsida. Tydligen hade jag vunnit! Ett par tuffa moonbots till lillkillen:). Nån gång ska man ha tur också.

Tråkigare är att den kurs jag skulle gå blivit inställd i elfte timmen:(. Kursledaren har blivit sjuk. Förhoppningsvis kommer den att starta om ett halvår.

Förmodat stiltje
Inte för att jag är någon vidare ivrig bloggare som det är nu men det lär bli ännu mindre inlägg här framöver. Den 22e påbörjar jag en utbildning, till förlossningspedagog. En utbildning som håller på ett år och mycket är på distans, vilket göra att jag inte kommer att få mycket tid över. Dessutom har jag ju styrelsearbetet, doulande, det ordinarie arbetet och familjen. Phu!

Har ni sett vilka fina rosor vi har i rabatterna ännu? Bilderna tog jag i slutet av förra veckan.

Förra helgen var det mässa. En väldig massa folk och massor av produkter för gravida, bäbisar och barn. Det var kul att var med, knyta kontakter och träffa blivande föräldrar.

I morgon ska jag träffa tre tjejer från grundskolan. Jag har inte umgåtts med någon av dem sedan 9an slutade, bara haft sporadisk kontakt, skickat julkort och så. Det ska bli jättekul och spännande.