Vi satte oss i kö 03.15 inatt!

image125


Mannen fick "2 biljetter" till Gants rea av en kompis. Vi fick veta att rean startade kl 08.00 på morgonen och att man gjorde klokt i att sätta sig i kö tidigt, tidigt. Sagt och gjort, vi åkte dit kl 3 (!) och satt på plats i våra brassestolar kl 03.15! Vi trodde vi skulle vara ensamma men kön var redan över 100m lång. Vi sov, snackade och fikade från medhavd matsäck. Rätt mysigt.

När sedan startskottet gick blev det lite tumult. dom släppte nämligen in ca 400 st sen blev det stopp, resten blev insläppta i omgångar vart efter folk går ut och det blir snabbt utplockat. Det var verkligen billigt. Ett par byxor kostade ca 300kr, en t-shirt 100kr osv. Vi fick dessutom mängdrabbat så det blev jättebilligt (fast dyrt ändå, mycket pengar) och vi fick tag i så mycket snyggt.

Nu är vi rätt möra. Äldsta sonen skall straxt få vara barnvakt så att vi kan vila nån timme. Stora syster var rar och tog lilleman på morgonen.

En annorlunda lördag...............:)

Hjälp mig att tävla
http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/1305


Hjälp mig att vinna en resa. Klicka på länken här ovan så blir jag glad!

Tack!!

Vurpa med motorcrossen!

image123


Igår körde 16 åringen omkull på sin motorcross när han var och tränade. Han slog i axeln och armbågen och fick åka till akuten och sy några stygn. Nu äter han två olika sorters penicillin och är rätt mörbultad. Tur att det inte blev värre.

Vi har varit och handlat kläder till niornas bal som sonen ska gå på nästa måndag. Vit kavaj, svart väst och ljusgrå byxor. Det blir nog riktigt snyggt med en svart skjorta till.

Träffade ett nytt föräldrapar i går som ska få barn i juli så nu har jag ännu ett uppdrag på gång.

Idag kallade chefen oss samman ännu en gång och berättade att en kvinnlig kollega fått en hjärtinfarkt, bara drygt 40 år gammal:(. Hon mår tydligen rätt bra efter omständigheterna. Läskigt!

Själv har jag ryggskott men det känns ju som en piss i Mississippi i jämförelse.

Trädgårdsbilder

image122


Dom här söta röd-rosa blommorna håller just på att blomma över. Fick dem som skott av en kompis i höstas och nu har dom blommat för första gången. Dom står i vår stenpartirabatt på framsidan. Visst är dom söta?
Jag vet inte vad dom heter så skriv gärna om du kan namnet.


image121


Jag fick ett antal annorlunda tulpanlökar av samma kompis som jag fick skotten ovan av. De här tulpanerna är så snygga, går i vitt och lime!


image120


Potatisen börjar komma upp, likaså de grönsaker jag har satt. Det är så himla spännande och se vad som ploppar upp. Så här långt ser jag bara fördelar med mina lådor. Det verkar växa fortare, förmodligen för att jorden blir lite varmare när dom kommer upp en bit ovan jord och sen är det så mycket enklare att hålla undan ogräset.

Oriental & Albatross

image119


Idag gav jag maken en flaska bubbel. Han fick det för att han igår, när han tävlade i golf (seriespel herrar 35+) gjorde en Albatross.  För er som inte vet vad det är kan jag berätta att han slog bollen i hål på två slag på ett par 5 hål. Rent statistiskt så slås det ungefär 3000 hole-in-one varje år i Sverige och ca 30 st Albatross, så det är rätt ovanligt. (H.i.o. har han slagit två gånger tidigare) Så jag tyckte att han var väl värd att fira.

I söndags uppträdde jag tillsammans med min dansgrupp på vår elevshow i orientalisk dans. Det kändes som om det gick hyfsat bra och jag var inte alls så nervös som jag var de första två gångerna. Den här gången var det jättekul och jag ville nästan inte att numret skulle ta slut!

(sen ska jag ju erkänna att hade mannen nämt att han gjort en Alabtross för en sisådär 6 år sedan så hade jag nog frågat om det gjorde mycket ont;))

Idag är jag ARG!

image118


Idag kallade chefen på jobbet oss samman för att hon hade något att berätta, något tråkigt som hon uttryckte det. En av våra kollegors barn har fått cancer i magen, han fyllde sex år i dagarna. Jag blir så arg så jag vill skrika högt. Små barn ska inte få cancer, föräldrar ska inte behöva gå igenom ett sånt helvete!!!

En av mina bästa vänner går redan igenom helvetet på jorden med sin lille 3 åring i samma skitsjukdom och det är så överdjävligt!!!

Prunkande trädgård

image116


image117

Nu står plötsligt hela trädgården i blom, eller iallafall nästan hela. Vårt lilla körsbärsträd (överst), äppelträden, tulpaner och andra lökar och vissa perenner blommar för fullt. Det nysådda gräset börjar komma upp så även de grönsaker och potatisar som jag satte för några veckor sedan. Det har fullkomligen exploderat!

För några dagar sedan hade jag ett doulauppdrag. Helt fantastisk förlossning som gick så fint. En liten gosse:).

Förlorade sonen åter och tomaterna på plats!

image115Jag har köpte ett  litet miniväxthus till mina tomater som nu står på vår balkong. Dom har fått stå där några timmar per dag under helgen och i natt ska dom få stå ute eftersom det ska bli en varm natt. Hoppas det går bra. Jag föreställer mig att det inte blir lika varmt i ett sånt här plasthus som i ett riktigt glasväxthus.

16 årige sonen har varit iväg på ett live i skogarna kring västerås. 2000 personer har levt medeltivsliv onsdag till söndag. Sonen och hans 3 kompisar har varit rövare "Skulerövarna" och bott i någon form av bivack i skogen.  Dom har stridit mot orcher, vättar och andra otyg i skogarna. Dom har lagat mat över öppen eld. När han kom fick han en rejäl middag med grillad flintastek som han kastade sig över:).