Vi satte oss i kö 03.15 inatt!

image125


Mannen fick "2 biljetter" till Gants rea av en kompis. Vi fick veta att rean startade kl 08.00 på morgonen och att man gjorde klokt i att sätta sig i kö tidigt, tidigt. Sagt och gjort, vi åkte dit kl 3 (!) och satt på plats i våra brassestolar kl 03.15! Vi trodde vi skulle vara ensamma men kön var redan över 100m lång. Vi sov, snackade och fikade från medhavd matsäck. Rätt mysigt.

När sedan startskottet gick blev det lite tumult. dom släppte nämligen in ca 400 st sen blev det stopp, resten blev insläppta i omgångar vart efter folk går ut och det blir snabbt utplockat. Det var verkligen billigt. Ett par byxor kostade ca 300kr, en t-shirt 100kr osv. Vi fick dessutom mängdrabbat så det blev jättebilligt (fast dyrt ändå, mycket pengar) och vi fick tag i så mycket snyggt.

Nu är vi rätt möra. Äldsta sonen skall straxt få vara barnvakt så att vi kan vila nån timme. Stora syster var rar och tog lilleman på morgonen.

En annorlunda lördag...............:)

Kommentarer
Postat av: Isa

Vad mycket fint ni fick tag på! Sambon hade varit salig, han gillar Gants kläder jättemycket! Det lät riktigt mysigt att vara där så tidigt med matsäck etc.

Hoppas att ni har sovit ut ordentligt nu!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback