Veckorna går...

Veckorna går...

Veckorna har avlöst varandra på sistone. Sambon har jobbat mycket och jag varit i väg på möten en hel del kvällar. En 5-kamp med påföljande middag på TGIF med sambons jobb och ett 50-årskalas har vi hunnit med. Dagisavslutning med tårtkalas har det också varit (se bild)

Sambons syster har fyllt år och serverade en härlig middag på sin stora veranda i perfekt sommarväder. Svärmor och stora tjejen har varit barnvakt i omgångar. Det känns extra lyxigt och lite konstigt att vara iväg utan småbarn när det inte händer så ofta.

I helgen har vi haft stenläggare som arbetat ihärdigt med vår garageuppfart. Det är inte riktigt klart ännu men det ser ut att bli jättefint. Bildbevis kommer så småning om i renoveringsbloggen. Känns underbart att vår framsida äntligen börja närma sig ett färdigt resultat!

Två födelsedagsbarn firade vi i helgen. Sambon fyllde 41 i lördags och vi hade kaffe och tårta på fredagskvällen. Dottern fyllde 17 i söndags och det känns ju helt märkligt, att man har ett barn så stort! Jag var
ju nyss 17 själv, hur gick det till? Nåväl, hon blev grattad på morgonen och fick en fin present, en bärbar dator som hon blev jätteglad för. Vi åt sushi till lunch, som är hennes favorit. Tyvärr blev det inget direkt tårtfirande eftersom sambon var borta och tävlade hela helgen men det blir till midsommarafton i stället.

Sambon som inte tävlat individuellt på många år kom 7 av 90 och det tycker jag var jätteduktigt!

Kommentarer
Postat av: Hosanna

Härliga tårtor!!!

Postat av: myzoxe

alla har bilder på tårtor.. hmmm FÅr skaffa en tårta jag med då. ;) kram.

2007-06-20 @ 23:59:06
Postat av: Isa m Ellen&Gustav

Vilka fina tårtor! Det låter som om ni har fullt upp just nu, som på många håll så här års.*Ler*
Trevlig midsommar!
Kram
Isa

2007-06-21 @ 12:44:22
URL: http://isas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback