Helg i flygande flängHelg flög i väg i snabb fart, som vanligt. Vi åkte till P´s syrra och hämtade släpkärran på lördagen, vidare till byggmarknaden där vi köpte plankor, planteringsjord, färg och blomma till svärmor. Sen hem och lasta av och tillbaka med kärran. Efter det började P och Lillebror att skruva ihop odlingslådan som vi skulle bygga, det blir vår tredje. Lillebror var jätteduktig och skruvade nästan allt själv med sin fina skruvdragare som han fick i julklapp.

Själv planterade jag ett antal meter med syrenhäck genom att flytta skott ur vår gamla befintliga syrenhäck. Rensade en hel del rabatter samt målade odlingslådan.

På kvällen gick vi, efter önskemål från Lillebror till den lokala restaurangen och åt en hyfsad middag. Tur att lilleman blev nöjd i alla fall. På söndagen fortsatte arbetet i trädgården. Sedan åkte vi till svärmor som fyllde år (därav blomman) och efter det vidare till Lillebrors simskola. *Phu*

Alldeles nyss anlände vår första sändning med mat från "Linas matkasse". Det ser fint och fräscht ut, mycket ekologiskt. Recept fick man med:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback