En extrapappa och Danmark..........Lillebror är just nu väldigt orolig över att det ska hända hans pappa något. Häromdagen gjorde han så en "extrapappa", vad nu den ska vara bra för. Fin är den i alla fall med navel och allt.Vi har höstlov nu och i måndags reste vi till "Danskjävlarna" och stannade till onsdag, mycket trevligt. Här är en tur i slottsparken som är otroligt vacker. Vi besökte också Exprimentariet där vi roade oss hela gänget, barn som vuxna. Nedan ser ni lillebror i en gigantisk såpbubbla om det nu går att se.Själv kom jag nyss hem från dansen, eller det som skulle ha varit dans. Den blev inställd blev jag varse när jag redan åkt hela vägen in till stan! *suck*. Det var bara att resa hem igen och vad gör jag? Sätte mig på fel tunnelbana så jag fick kliva av och åka tillbaka ett långt stycke för att sedan kliva på rätt tåg. *dubbelsuck*


Vaccinerad


(fotoakuten)

I går var jag på vårdcentralen och vaccinerade mig. Det var en hel del folk men inte galet många. Två och två ropades upp och vi vaccinerades ute i korridoren, snabbt och effektivt. I dag har jag känt mig lite hängig, tung i kroppen och nästan lite febrig men nu börjar det kännas bättre.

Lillkillen har börjat med shack på datorn och jösses som han har spelat. Han är helt såld.

Här var en riktigt häftig grej, kolla!
http://www.youtube.com/watch?v=vhxNGz4Ew1o

Ännu en helg+ett genombrottI går spelade lillebror och mannen golf tillsammans med mormor och L på Brå-Bålstas korthålsbana. Underbart väder och bra spel. Speciellt L som trumfade. Kul. Sen åkte vi till mormor (mamma) och åt en god middag och drack gott vin. Vi sov kvar och åkte hem i morse.

I lördags slog lillebror till och skrev sina första två ord helt på egen hand: GRÄSKLIPARE och MOPE. Inte illa om jag får säga.
Jag tycker att akvariet börjar bli lite vildvuxet. Kan det bli FÖR mycket växter månntro? Nu ska vi äta hemlagad kinamat!

Dop och lite annatVi har varit på barndop för några helger sen. Brorsan döpte sin son, den yngsta familjemedlemmen. Det var så fint så. Syrran med familj sov över en natt hos oss och det är alltid lika kul att träffas.

Jag håller som bäst på att avlägga ett prov som ingår i Förlossningspedagogutbildningen. Det tar mycket tid i anspråk och det är många böcker som ska läsas.

Mannen har varit i Lettland och Littauen och åkt motorcykel i fyra dagar och dessförinnan var han i Jönköping med sina golfelever. Han har varit borta i en dryg vecka totalt.

Annars händer det inte så mycket förutom det gamla vanliga. Det rullar på..........Lillebror har fyllt 6 år och firats med kalas i dagarna 3! Han var mycket nöjd.