Ännu en helg+ett genombrottI går spelade lillebror och mannen golf tillsammans med mormor och L på Brå-Bålstas korthålsbana. Underbart väder och bra spel. Speciellt L som trumfade. Kul. Sen åkte vi till mormor (mamma) och åt en god middag och drack gott vin. Vi sov kvar och åkte hem i morse.

I lördags slog lillebror till och skrev sina första två ord helt på egen hand: GRÄSKLIPARE och MOPE. Inte illa om jag får säga.
Jag tycker att akvariet börjar bli lite vildvuxet. Kan det bli FÖR mycket växter månntro? Nu ska vi äta hemlagad kinamat!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Äsch några växter till och ni slipper ha några jobbiga fiskar. Låtsas att de är därbakom bara!Häftligt att K börjar skriva!/Anna

2009-10-15 @ 21:02:09
Postat av: Mia

Jo, det kan faktiskt bli för mycket växter. Ser att ni har den s.k. dillen. Den växte högt o lågt även i vårt akvarium, men den klarar att man helt sonika klipper av i önskad längd då och då. Om man vill ha bredare med växter istället kan man stoppa ner den bit man klipper av i gruset där man önskar. Resten är bara att slänga eller skänka bort till nån kamrat som kanske har dåligt med grönt i sitt akvarie. :-) Mvh Mia

2010-01-22 @ 08:56:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback