TrädgårdsarbeteIdag har vi pysslat en hel del i trädgården. Vi har börjat och mura upp vår grillhörna, äntligen. Bilder på den kommer att komma på renoveringsbloggen, steg för steg förhoppningsvis. Jag tror att det kommer att bli riktigt bra. Sen har jag gjort iordning ena grönsakslandet med nät för att slippa rådjuren. Det har redan kommit upp en hel del, bl a sockerärtor, morot, dill, salladslök, purjolök, sallad, svartrot. Den tidiga potatisen har jag fått ner i jorden också, i det nya större potatislandet.

I fredags blev stora killen jättedålig, svullnade upp i halsen nåt groteskt så det vara bara att ge sig av till närakuten på kvällen, pencillin. I lördags var vi hemma hos mamma som firade sin 70-årsdag, det var trevligt. I dag fick lillkillen konstiga utslag på hälarna och händerna. Sen började det klia i munnen och halsen, bara att ge sig iväg till närakuten igen. Tack o lov inget allvarligt utan förmodligen nåt liknande böjveckseksem.

Vi fick höra att svärmor åkt in på sjukhus och ska stanna där över natten. Hon har kännt sig yr och konstig, vi vet inte så mycket. Oroligt.

Nu har jag lite styrelsearbete kvar att göra innan det är dags att få sjunka ner i soffan.Floxen börjar slå ut

Kommentarer
Postat av: Isa

Vilka fina bilder!Hoppas att sonen och svärmor mår bättre nu så att ni kan njuta lite av försommar, sol och grönskande trädgård.Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback