Det händer saker på altanen


(fotoakuten)

Nu är det full aktivitet på vår altan. Vi har en hantverkare som lägger klinker och murar upp det sitsta av vår grillhörna. Grillhörnan hade vi tänkt göra klart helt och hållet men vi hann inte så långt och det känns riktigt skönt att få ett proffs som fixar istället.

Det blev lite kalabalik med golvplattorna. Vi hade hem en provplatta som jag sedan tog med till kakelfirman. Lämnade in den och sa att vår hantverkare skulle komma förbi och hämta plattorna med sin kärra nästa dag. Vad händer, firman lämnar ut fel platta så plötsligt står ett ton felaktiga plattor hos oss. Vilket innebar att vi själva fick bära iväg allting för byte. Totalt 2 ton lyfte vi. Så nu känns det i ryggen vill jag lova.

I torsdags hade vi kompisar på besök och vi grillade. Idag ska lillkillen spela på "riktiga" golfbanan med sina kompisar i golfkursen.

Vi har fått in ett helvetes virus i datorn, eller jag tror att det är ett program som installerat sig själv. Ingenting funkar och det dyker upp diverse porrbilder titt som tätt. Inte så jättekul.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback