Svininfluensa

(lillebror i full action)

Nu blev det tyst och tomt här hemma. P har åkt till Barsebäck för att titta på Scandinavian Masters, E+E är hos sin pappa och lillebror är på landet. Det är med andra ord riktigt ödsligt här hemma.

Läste om svininfluensan i DN i morse och det lät inte så där vidare upplyftande om hur hela befolkningen ska kunna vaccineras. För att säga det rätt ut, jag tror det är en omöjlighet att vaccinera alla. Hörde något på nätet om att själva vaccinet i sig skulle kunna vara farligt, typ cancerframkallande.

Hur vet man att man har fått just svininfluensan? Är det några speciella symptom man ska uppmärksamma? Hur vet man att det inte bara är en vanlig förkylning?

När vi landade i Bankok hade all flygplatspersonal munskydd och handskar. Vi var tvugna att fylla i formulär angående vår hälsa innan vi kom in i landet. När vi kom tillbaka till Sverige fanns inte någon som helst koll. Å andra sidan skulle väl knappast någon skriva på formuläret att de varit sjuka och därmed riskera att inte komma in i landet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback