Äntligen ledstång!

Äntligen en ledstång!

Tänk att det skulle ta 5 år att få upp ledstänger i trappan! Helt otroligt men nu är dom äntligen på plats. Lillkillen hann födas och lära sig gå i trappan utan stång!

Vi specialbeställde stänger i borstat stål som matchar trappräcket.

En annan vinkel av badrummet:

En annan vinkel av badrummet:

Här är badrummet från en annan vinkel. En kaklad nisch i väggen finns brevid badkaret. Spegeln på väggen är 70x110cm stor. En glasskiva kommer ska sättas upp vid duschen, från badkarskanten till taket.

Det färdiga badrummet:

Badrummet

På golvet har vi 30x30cm stora, svarta granitklinkers. Badkaret samt väggar har 20x25cm stora vita lite lätt gråmelerade glaserade kakelplattor. En bård med svart mosaik löper runt hela badrummet. Vattenburen golvvärme. Möblerna är inköpta hos IKEA.

Badrummet:

Badrummet

Badkaret murades upp med betongblock. Här syns fortfarande det gamla fönstret uppe i vänstra hörnet.

Sovrummet:

180138-8

Här tar sovrummet form. Två avlånga, liggande fönster har satts in där garagporten fanns förut.


Nybygget på insidan:

180138-6

Så här såg det ut på insidan, bakom garageporten innan bygget tog fart där. Här fanns tidigare ett garage, snickarrum och förråd. Nu var innerväggen riven och golvet började reglas upp.

I detta utrymme, på ungefär 40 kvm, skulle nu byggas ett badrum med badkar (10kvm), ett tv-rum (20kvm) och ett sovrum (10kvm).

Önskesoffan till terassen:

Önskesoffan till terassen

Den här soffan hittade jag i en tidning för rätt länge sedan. Precis just en sån som jag skulle vilja ha på vår terass. Så lång och bred så att det går att ligga och vila eller läsa i den. Den skall muras upp med betongblock och sedan putsas. Vi får se om det låter sig göras, men visst skulle det bli fint?

Terassen och balkongen tar form:

Terrassen

Här börjar terassen och balkongen ta form. Badtunnan står på plats och väntar på att kläs in i trä. Ett trägolv under tunnan skall även byggas. Utrymmet under taket är stort, skulle tro att det är ca 40 m2.