Skadestånd?



Så här ser 17 åringens ben ut efter skidolyckan förra året. Vi ska skicka in en bild på ärret för att han ev ska få skadestånd. Vad tror ni, är bilden tydlig nog? Det står i skadeanmälan att man har rätt att anlita en fotograf och då få ersättning mellan 500-1000kr. Undrar om det är värt det? Vad får man i ersättning för ett ärr månntro?

För vissa intresserade kan jag tala om att jag är uppe i 7700 steg just nu.

Kommentarer
Postat av: Ullet

Jag tror det fotot funkar bra jag! Det är tydligt o man ser hela ärret. En kompis fick bra ersättning för ett ärr, mindre än det där exakt hur mtk vet jag inte men det var rätt bra m pröjs. :)

Postat av: Ulrica

Hej! Jag har varit här och läst ett tag så man kanske skulle ge sig till känna :) Du verkar vara en hejare på att baka och jag har hittat lite recept som jag ska prova längre fram! Spännande, både magdansör och doula :) Det är så man blir lite avundsjuk..speciellt på att du är doula :)(hoppas nu att jag stavade det rätt ) Ha det bra!

2009-02-24 @ 16:32:37
URL: http://mamaauroras.blogg.se/
Postat av: Trixie

Ulrica: Vad kul att du läser min blogg. Ja doulandet är fantastiskt, du har inte funderat på att börja själv? Magdansös vill jag inte kalla mig, långt därifrån men det är kul att träna.

/Trixie

2009-02-24 @ 20:50:48
URL: http://trixie63.blogg.se/
Postat av: Ulrica

Nej, så har jag aldrig tänkt. Jag har inte gett upp hoppet ännu om ett sista barn men blir det inte mer eller när den minsta växt till sig så kanske man kunde lärt sig mer om vad det innebär, jag vet ju att man ska vara med som stöd åt en födande kvinna(jätteintressant!). Min äldsta blir 15 i sommar och jag väntar ännu på att man ska få den känslan att förlossningar och bebisar tillhör det förflutna, men tyvärr(för min man ;)har jag inte kommit dit ännu, jag har nog fastnat i det här stadiet är jag rädd :)

2009-02-25 @ 14:11:09
URL: http://mamaauroras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback