Kalas, Skansen och nytt bord



Sonen var bjuden på kalas i fredags. Ett trädgårdskalas där en inhyrd clown/trollkarl hade föreställning vilket var mycket uppskattat.



På lördagen åkte jag och en kompis med barnen till Gröna Lund, eller............vi hade tänkt gå på Grönan tills vi såg den gigantiska kön till entrén. Då bestämde vi oss raskt för att gå på Skansen istället vilket våra 4 åringar inte hade något alls emot. Jag tror inte att vi såg ett enda djur. Pojkarna åkte bara karuseller, bilar, tåg och annat. Två trötta killar som åkte hem med buss och tåg efteråt. Två rätt trötta mammor också kan jag tillägga.

Senare på kvällen var vi bjudna på grillning hos ett par vi känner. En jättetrevlig kväll där både vi och barnen njöt.


Idag, söndag, åkte vi till Plantagen och köpte ett nytt bord till terassen. Det är ca 250cm långt nu men vi har beställt en extra iläggsskiva så att det blir 3 meter.  Skönt med ett stort bord så man slipper ställa fram extra bord och stolar om man har gäster. Nu är det bara soffan kvar och den planerade gjutna grillen och...............................(det blir ALDRIG klart;)).


Mannen har dessutom hunnit med att gjuta fast vårt gamla smidesstaket som har hängt på trekvart, tillsammans med grannen.


Kommentarer
Postat av: Isa

Låter som en toppenhelg! Vilket kalas, med clown och allt. Det måste ha varit jättepoppis bland barnen. Skansen är ju aldrig fel, och mycket lugnare än Gröna Lund, som ju är roligt men såå hysteriskt ibland.



Fin möbel har ni köpt också, nu är det bara att sitta in dne ordentligt! :-)



Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback