En lugn helg

Ännu en helg....


En relativt lugn helg har förflutit. Vi har varit lediga och hemma båda två vilket känns skönt efter ett antal stressiga helger. Sonen har haft sin kompis här i fredags och idag söndag och dom har haft så kul i hop. Riktiga bästisar!

I fredags korkade vi upp ett fantastiskt gott Amarone vin som vi fick i present när vi gifte oss. Åhhh det var gott det! Vi njöt varenda droppe av den flaskan.

I dag är det fars dag och lillkillen fick ge en liten present till sin pappa. På eftermiddagen åkte vi över till min pappa på sjukhemmet. Han blev glad och fick en chokladask samt några bilder på barnen. Vi rullade pappa i rullstolen till fiket och drack kaffe sen gick vi ut lite så att han fick röka. Kallt var det ute och jag kom på att jag nog ska köpa duntofflor till pappa och nån form av poncho eller liknande som han lätt kan få på sig när vi går ut. Det blir ju extra kallt när man sitter still.

Nu har vi precis suttit och pysslat med "plus-plus" som sonen fick av sina danska kusiner när han fyllde år. Riktigt kul och alla kan hålla på oavsett ålder. Det är det som är på bilden ovan. Vet inte om det finns i Sverige faktistk.

Sonen har även briljerat i helgen och skrivit sina första bokstäver: A och L. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback